Mondzorg van Ham - Mirte van Ham zelfstandig mondhygiëniste/kindertandverzorgster
 
Welkom op de website van Mondhygiënepraktijk Molenpad. Een goed gebit is tegenwoordig van  groot maatschappelijk belang. Het is steeds belangrijker om de eigen tanden zolang mogelijk te behouden. Een bezoek aan de mondhygiënist kan daarbij helpen.
Mondhygiënepraktijk Molenpad staat daarbij voor kwaliteit en garantie voor een stralende lach. Tevens staat patiëntvriendelijkheid hoog in het vaandel en een persoonlijke benadering kunt u ook verwachten in de praktijk.

De praktijk is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag  van 8.30 uur tot 17.00 uur en op woensdag van 12.30 uur tot 17.00 uur.De praktijk staat open voor nieuwe inschrijvingen. Vanaf 2006 kunt u terecht met of zonder verwijsbrief van de tandarts.
Wilt u zelf graag behandeld worden kunt u een afspraak maken door middel van het inschrijfformulier (zie onder "contact").Of telefonisch contact opnemen met mondhygiënepraktijk Molenpad.

Mondhygiënepraktijk Molenpad.
Molenpad 7d 5281JV Boxtel
Tel:06-24931201.

Bij de mondhygiënist kunt u terecht voor preventieve werkzaamheden, het voorkomen van gaatjes en tandvleesaandoeningen.Bijvoorbeeld het uitvoeren van mondonderzoek, het geven van voorlichting en preventieve informatie,uitvoeren van een plaktesten het geven van fluoride, het sealen van tanden en kiezen, polijsten van vullingen, het geven van anesthesie en het restaureren van gaatjes bij kinderen. 
 
 
Bedankt voor uw bezoek!
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint